gelin hep beraber kahraman olalim..

Kampanya Başlangıç Tarihi : 26.03.2022
Kampanya Bitiş Tarihi : 30.03.2022
Bağış Yapılan STK : Kansersiz Yaşam Derneği
Hedef Tutar :
Sevgileri ile bana sahip çıkan, hiç yalnız hissettirmeyen güzel insanlar, asıl sizler iyi ki varsınız. Kahramanlık büyük sorumluluk, süreklilik gerektirir… Ben büyük bir mutluluk ve umut ile binlerce yaşama daha dokunmak istiyorum. Gelin hep kahraman kalalım… Bana katılın; doğum günüm için yine en güzel hediyeyi, hala destek bekleyen yüzlerce kanser hastası çocuğa ve ailelerine bağışta bulunarak, birlikte verelim. @kansersizyasam derneği için @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinden açtığım doğum günü kampanyasına desteklerinizle, iyiliği büyütelim. Esas kahramanlar sizlersiniz… Sonsuz teşekkürler.

KAMPANYAYA YAPILAN TOPLAM BAĞIŞ :

150
₺ 150
Kampanya Başlangıç Tarihi:
26.03.2022
Kampanya Bitiş Tarihi:
30.03.2022
Bağış Yapılan STK:
Kansersiz Yaşam Derneği
Hedef Tutar:
Bağışta Bulunanlar
İsim Tarih Miktar
İr** Sa*** 26.03.2022 50₺
Şü***** To*** 26.03.2022 100₺

Haydi Sen de Doğum Gününü Paylaş

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Parolanı mı unuttun?
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını, Aydınlanma ve Rıza Metnini okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Hesabın yok mu?
Kayıt Ol

Kayıt Ol

ya da
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını, Aydınlanma ve Rıza Metnini okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Parola Sıfırla

Parola Sıfırla Açıklama

Doğrulama Kodu Gönder

Doğrulama kodun gelmediyse spam klasörünü kontrol edip tekrar dene